ASTROLOGIE
"Da-i unui om peste si va fi satul o zi; invata-l sa pescuiasca si va fi satul toata viata."
Vechi proverb chinezesc 
   PRIMA PAGINA      20 IANUARIE 2017

20 IANUARIE 2017
 
Am vazut aseara festivitatile din SUA prilejuite de investitura noului presedinte, Donald Trump. Am avut un gand: tare, tare mai seamana atitudinea domniei sale cu cea a echipei castigatoare de alegeri din tara noastra – cu referire stricta la conducatorul echipei. S-a promis un viitor maret si imbelsugat. Promisiuni se fac in orice campanie electorala, dar parca niciodata nota de siguranta si exagerare a binelui care ne asteapta nu a fost ca acum.  

Precizez de la inceput ca aceasta analiza nu are in niciun fel legatura cu propriile mele optiuni politice, nu comentez decat strict din punct de vedere astrologic. Dupa mine, oricine vine la putere este binevenit, numai sa-i dea Bunul Dumnezeu gandul cel bun si fapta cea mare!

Ambii, au promis la greu. Dar cum sa faca acum? Ca e prea mult chiar si pentru ei....?

Sfatul astrologului: sa tina foarte bine echilibrul dintre Jupiter si Uranus, aflate in opozitie la momentul la care  fiecare s-a asezat pe locul cuvenit. Asta insemnand ca se afla pe un balansoar pe care au deocamdata pe partea lor extravaganta promisiunilor revolutionare si vizavi, intelepciunea, stiinta si morala. Acum trebuie sa recunoastem ca aceste planete, ambele duc inainte, trag catre viitor. Aceste doua parti, dezechilibrate pot sa transforme totul fie in haos fie in ”branza buna in burduf de caine” –  adica stiinta fara curajul experimentarii e degeaba. Cu un Pluton in ansa insa, lucruri ascunse cat cuprinde! Dar tot acolo intrevedem cheia: ca uriasele energii ale acestui careu in T sa poata fi folosite benefic, trebuiesc activate  capacitati pana acum ascunse. Atentie, ele exista, trebuiesc doar incalzite, dragalite, udate ca sa germineze!!!  Si pe acolo mai este si Saturn, in aspecte favorabile, o strategie corecta, limpede, poate face minuni.

Vom vedea intre 18 februarie si 4 martie ceva, ceva, deoarece lui Uranus i se alatura Marte in conjunctie si sunt posibile impulsuri catre viitorul promis. In opinia mea vom intrevedea atunci daca in balansoar ambele planete se bucura sau una o tine pe cealalta ”la cucurigu”- cum strigam noi in copilarie cand partenerul de balans se ostenea sa ne tina sus de tot.

Aoleu, incepe anul cocosului!!!!

contact@astrologie-reiki.ro