ASTROLOGIE
"Da-i unui om peste si va fi satul o zi; invata-l sa pescuiasca si va fi satul toata viata."
Vechi proverb chinezesc 
   PRIMA PAGINA      ASTRO-AGRICULTURA (1)


ASTRO-AGRICULTURA (1)

„Toate își au vremea lor, și fiecare lucru de supt ceruri îți are ceasul lui.

Nașterea își are vremea ei, și moartea își are vremea ei;

săditul își are vremea lui, și smulgerea celor sădite își are vremea ei”.

 (Eclesiastul 3: 1-2)

Mulți dintre cultivatorii de plante care țin cont de teoriile biodinamicii[1] plantează și recoltează ținând cont de fazele Lunii și de aspectele planetare, și ne asigură de bune rezultate. Există publicații și calendare speciale care oferă informații cu privire la tradiții de luat în considerare de către agricultori. Unele dintre aceste practici sunt străvechi și universale, cu particularizări pe regiuni și culturi din lumea întreagă.

Mare parte din aceste teorii sunt întemeiate. Soarele, Luna și planetele sunt înconjurate de magnetosfere care se resimt și au influență pe distanțe de milioane de mile fiind asemănătoare cu jeturile din spatele navelor. Aceste câmpuri afectează viața de pe pământ prin modificarea condițiilor atmosferice de câmp electric și câmpul geomagnetic.

În 1938, Dr. Harry Marvis ne anunța că a descoperit faptul că stelele exercită o influență asupra condițiilor meteo de pe Terra. Presiunea aerului sau variațiile barometrice în raport cu pozițiile aștrilor pot să fie influențate cu până la 3% din valorile care anunță în mod obișnuit furtuni.

Pentru că primăvara este anotimpul cel mai important în agricultură și pentru că este determinant pentru ceea ce vom recolta la toamnă, m-am gândit să ofer ce poate fi mai folositor, din punctul de vedere al astrologului, pentru această ramură, poate cea mai importantă dintre toate activitățile umane. Voi începe de mâine cu sfaturi pentru plantarea și semănarea plantelor.[1] BIODINÁMICĂ: Ramură a biologiei care studiază procesele vitale active, în mișcare, care se petrec în organisme.

Parturient magnis cras magnis dis parturient. Dis parturient.Suspendisse turpis. Nulla eget leo. Cras interdum sollicitudin ante. Sed placerat scelerisque magna.


contact@astrologie-reiki.ro