ASTROLOGIE
"Da-i unui om peste si va fi satul o zi; invata-l sa pescuiasca si va fi satul toata viata."
Vechi proverb chinezesc 
   PRIMA PAGINA      BERBEC 2019

Berbec 2019

Nativii din Berbec încep anul cu un interes deosebit pentru poziția lor socială, pentru profesie. Sunt plini de angajare asumându-și responsabilități suplimentare, din avânt civic sau pur și simplu din ambiție. Dar rezultatul este același, face treabă, este punctual, bazat, serios, dar dă totul pentru slujbă, pentru funcția pe care o deține. Nu ține cont de cei de acasă. Cu atât mai mult cu cât sensul vieții arată către zona căminului, al rădăcinilor, al părinților. Sensul vieții îi arată că are nevoie de un pic de liniște, să se simtă protejat. Chiar și în îndatoririle de serviciu ar fi foarte bine pentru ei să facă apel la cunoștințele, la învățămintele și la morala pe care au moștenit-o de acasă. Să aibă în vedere beneficiile pe care le aduce acasă muncind cu spor. Să aibă în vedere locul unde se refugiază după muncă. Multitudinea de cerințe profesionale este un fel de plată a unor atitudini mai puțin obișnuite ale unui Uranus care i-a propulsat vreme de 7 ani: poți, știi, vrei? atunci poftim! Activitatea profesională foarte intensă este un fel de plată karmică și îi poate epuiza. Activitatea este cu atât mai îngreunată cu cât apar și mici neînțelegeri sau intrigi cu și din partea colegilor.

Luna februarie poate aduce îmbunătățiri în relațiile cu cei din jur. Chiar izbucnirile neașteptate ale nativilor berbeci pot crea o atmosferă plăcută mai ales dacă folosesc aceste excese de personalitate  în organizarea de petreceri, întâlniri, ieșiri la plimbare, activități sportive. Cu energia pe care o emană poate face minuni. Se poate afirma prin strălucirea pe care o emană dar și printr-o empatie care nu le prea stă în fire. Relaționarea acestor nativi este cu totul și cu totul specială în această perioadă. Dau dovadă de înțelegere și de deschidere către problemele celorlalți. Poate nu este vorba chiar de empatie, nu prin emoție se apropie de ceilalți ci este mai degrabă vorba de o deschidere mentală către înțelegerea unor varii situații și cazuri. Este un fel foarte frumos de a-și lua rămas bun de la Uranus care la începutul lui martie îi va părăsi.

Din luna martie, nativii din zodia Berbec vor avea parte, pentru o perioadă de circa 7 ani de un mod de a-și administra bunurile, de a materializa ceea ce au dobândit în anii în care au anticipat, datorită lui Uranus, ceea ce avea să urmeze, în special în plan material. Vor fructifica energia cu care s-au încărcat timp de 7 ani cât planeta Uranus le-a dat scânteie. Vor găsi modalități inedite de a câștiga și de a cheltui banii, transformându-i în investiții de cele mai multe ori profitabile. Dar nu îi sfătuiesc să meargă la risc!!! Este bine să se facă deosebirea între ce înseamnă anticipare, curaj și ce înseamnă să riști necugetat. Nu vă puneți în pericol bunurile, în niciun caz!
Vor fi tentați să investească în obiecte de ultimă generație sau cel puțin curioase, originale.

Martie este o lună în care este posibil să aibă parte de o mărire de salariu, de încasări ale unor facturi mai vechi, de niște angajamente care le aduc beneficii materiale. Cu toate acestea, lucrurile rămân tensionate la locul de muncă, culminand cu jumătatea lunii aprilie când au de infruntat probleme contractuale, parteneriale, care le dau peste cap inclusiv bugetul. Nu stiu daca pierd sau castigă dar presiuni vor fi pentru fiecare centimă muncită.

În tot timpul anului 2019 acești nativi vor simți profesional că pot mai mult, că ordinea și punctualitatea ar fi tare de folos dar ceva îi mai mult, că ordinea și punctualitatea ar fi tare de folos dar ceva îi ține să nu se conformeze. Au senzația de harababură în viata profesională dar nu are voința necesară pentru a face ordine deși, undeva în profunzime, știu exact ce au de făcut. Abia prin septembrie găsesc răbdarea necesară pentru a pune la punct niște lucruri. August se concentrază pe concediu, pe hobby-uri, ceva mai mult decât ar trebui.

Toate acestea se pot datora și lui Uranus care din luna mmartie le intră în someniul banilor. Libertatea și originalitatea pun stăpânite pe modalitatea în care câștigă banii, în care îi administrează. Și problemele de serviciu efective

Nativii berbeci au mai tot anul 2019 un Jupiter puternic, în domiciliu și în domeniul vieții pe care îl guvernează această planetă atât de ofertantă. Sunt favorizați aceia care învață, care călătoresc, profesorii. Toți nativii care însă doresc să evolueze au acum mai mult ca niciodată ocazia, evoluția fiind mai facilă și mai spectaculoasă. Sfatul astrologului este să nu piardă timpul cu lucruri mărunte, cu lecturi fără substanță, să se lenevească.

Sfârșitul anului este concentrat pe profesie dar într-alt fel decât la început.contact@astrologie-reiki.ro