ASTROLOGIE
"Da-i unui om peste si va fi satul o zi; invata-l sa pescuiasca si va fi satul toata viata."
Vechi proverb chinezesc 
   PRIMA PAGINA      CE SPUNE GROMOVNICUL DIN BATRANI PENTRU 2017

 
 
Ce spune Gromovnicul pentru anul 2017?

Planeta care stapaneste anul 2017 este Soarele. Cei puternici sunt cei norocosi in acest an. Sunt plini de noroc regii, domintorii, dar as spune ca fiecare acolo unde se simte rege/regina va avea noroc. Totul este sa ne identificam zona pe care o stapanim atat de bine incat ne permitem sa fim generosi si regali.

Este anul soimilor si al vulturilor. Cei care se ocupa de protectia animalelor pot avea in vedere aceste specii. De asemenea sa aiba in vedere ca este un an in care leii, tigrii si leoparzii sunt in avantaj. Atentie si la iubitorii de pisici, (hei, Grupul pisicarilor!!!) micile si gingasele noastre felinute sunt rudele lor! – deci in 2017 le va merge bine! Mai putem adopta cateva ca sa le mearga si mai bine.

Este un an al iubirii! Iubim mult si din tot sufletul si mai cu seama ne exteriorizam cele ce simtim. Suntem plini de viata si de energie si sa ne lansam in pasiuni ca avem de unde.

Cei mari si priceputi vor fi cu atat mai mari si mai priceputi. Asa cum am zis, acolo unde ne simtim stapani, acolo anul ne va spori. Sa fim indreptatori, veseli, maniosi dar norocosi. Adica norocul vine acolo unde facem din inima ceea ce facem.

Domenii ale sanatatii in care starile se vor ameliora sunr cele legate de ochi (in special cel drept), inima, creierul, splina, in general partea dreapta a corpului.

Anul care vine va fi bogatie de peste si de raci. Va tuna des. Se vor face prune multe. Recolta de mere si de pere va fi ceva mai slaba. Mazarea si orzul sa se semene la loc cu reveneala (loc jilav, umed), va fi fan mult, orz si vin.

Primavara va fi umeda si cetoasa, aprilie amestecat, luna mai friguroasa. Vara va fi la inceput friguroasa apoi ploioasa. Ziua va fi cald dar noaptea rece. Nici luna iulie nu va fi prea calduroasa. Toamna soarele va straluci pana tarziu dar zapada va veni devreme. Iarna insa va fi uscata si friguroasa, decembrie friguros, apoi mai cald pentru ca februarie 2018 sa fie rece.
contact@astrologie-reiki.ro