ASTROLOGIE
"Da-i unui om peste si va fi satul o zi; invata-l sa pescuiasca si va fi satul toata viata."
Vechi proverb chinezesc 
   PRIMA PAGINA      CE SPUNEA GROMOVNICUL DIN BATRANI PENTRU 2016

 
 
 
Vă mai amintiți de ce am scris în aprilie 2016 referitor la ce spune Gromovnicul din bătrâni pentru anul 2016? Planeta care a stapânit anul 2016 este Marte. A fost un an „periculos pentru ostași și pentru orice lucrare se face cu foc„. Cred ca nu mai este nimic de spus dacă ne gândim numai la ce au pățit ostașii turci pentru ca au îndrîznit să se revolte! La toate punctele fierbinți din lume, la bombardamente.

”Anul este mai mult secetos, nu prea vor fi ploi calde. Primăvara va fi frumoasă. Vara însă promite a fi secetoasă. Nivelul apelor va fi scăzut”. Fermierii din Argeș au spus pe un canal TV de știri că nu s-au mai confruntat cu așa o seceta de 10 ani. Pe Agro-TV, în luna octombrie am aflat că în acest an, 1,16 milioane de hectare de teren arabil din România au fost afectate de secetă.

”Se anunță averse de ploaie care pot produce inundații și pericol de grindină”. Da , a avut dreptate bătrânul Gromovnic: în Grecia au avut loc inundații pe de o parte și incendii devastatoare pe de altă parte. În România am avut parte de avertismente adeverite de cod galben de inundații sau furtună: rupere de nori în Constanța, grindină și vijelie în Transilvania, cod de inundații în Alba Iulia, capitala inundata în august în urma unei ruperi de nori, Timișoara inundată tot în luna august, etc.

Aimntesc faptul că Gromovnicul este o carte de astrologie. Originile sale sunt se pare siriano-egiptene. Acest studiu prezice soarta oamenilor sau a starea vremii prin interpretarea perioadei zodiacale în care se produc tunetele și fulgerele.

Ce spune Gromovnicul pentru anul 2017? Astăzi vă spun doar că anul va fi stăpânit de Soare.Va urma un articol referitor la anul 2017 și la previziunile Gromovnicului.


contact@astrologie-reiki.ro