ASTROLOGIE
"Da-i unui om peste si va fi satul o zi; invata-l sa pescuiasca si va fi satul toata viata."
Vechi proverb chinezesc 
   PRIMA PAGINA      GEMENI 2019


                                                                                                                                                                                                                                                 

GEMENI

Acestor nativi și celor care au ascendentul în această zodie, li se pare că nu pot face nimic. Numai li se pare! Partenerul încearcă să le arate drumul, vine cu tot felul de inițiative dar pentru gemeni este greu să țină pasul. Nu din comoditate sau din rea voință ci pur și simplu pentru că nu înțeleg foarte clar ce au de făcut. Sau trăiesc cu impresia că orice ar întreprinde ar fi invizibil sau lipsit de consistență.

Nativii aceștia se concentrează prea mult pe partener! Și atunci când spun partener mă gândesc atât la partenerul de viață cât și la partenerii de afaceri. Parteneriatul în general este motorul acetui an. În cei cu care se aliază au baza că dau tonul la acțiune, la evoluție, la aventură chiar. Aceia care se află într-o relație lasă totul în seama partenerului/partenerei fiind ușor dezorientați de misterul care acoperă lucrurile din jur în care ei înșiși ar putea avea un aport concret. Nu înțeleg că pot face un efort în cadrul cuplului sau în cadrul unei alianței din care fac parte, pentru ca lucrurile să meargă mai bine. Sau fac un efort și nu întrevăd rezultatul. Partenerul este prea pretențios, se grabește, vine cu soluții care pentru nativ par de nerealizat. Pentru acei nativi care nu au o relație, predominant este gândul că în lipsa unui partener nu pot să realizeze ceva sau să se manifeste în planul material, să își asume responsabilitățiși și să se achite de ele .

În tot ce au de realizat concret, sunt puțin dezorientați pentru că au senzația de neclaritate. Pentru că nu reușesc să observe, să se vadă cu „produsul finit” prin perdeaua de ceață care acoperă drumul pe care îl au de parcurs. Dar nici nu au idee că în spatele acestei perdele de fum se conturează ceva destul de important. Orice fac cu toată responsabilitatea are nevoie de o perioadă de germinație dar în momentul în care iese la suprafață este o realizare foarte durabilă.

Este un moment în care grija pentru aspectul lor, grija pentru frumos poate înlocui cu succes acea parte care lipsește și, de ce nu, poate să atragă. Iubirea! pentru că anul acesta, pentru nativii gemeni, începe cu domeniul iubirii într-o zodie de armonie și placere! Nu vă cramponați de un fost/o fostă! Și nici nu vă complaceți într-o confortabilă solitudine. Bucurați-vă de voi! Fiți frumoși! Înconjurați-vă de lucruri frumoase.

Vibrația lui Uranus Taur îi face și pe acești nativi ceva mai pragmatici, începând cu luna martie 2019. Se simt mai singuratici. Ce are tendința de retragere cu pragmatismul? Are! Au simțit în ultimii 7 ani, ca toată lumea, că au pus ceva acolo, în personalitatea lor, și acum doresc să savureze acel ceva, efectiv doar cu ei înșiși. Au avut parte în ultimii 7 ani de prieteni foarte diferiți și foarte interesanți. Au schimbat grupuri diverse, echipe variate și acum le e dor de ei înșiși, simt nevoia de un pic de solitudine. Uranus este de fapt este curajul de a rupe barierele. Gemenii prin definiție sunt sociabili, comunicativi, prietenoși și acum adevărata libertate pe care și-o clamează este aceea de a fi lăsați în pace. Însă cu cât vor mai mult să se retragă, cu atât mai căutați vor fi. Nu se liniștesc bine că vine un telefon, sună cineva la usă. Lucrurile explozive, uraniene, vin atunci când sunt singuri! Dar tot atunci pot veni și idei inovative!

Mai este un aspect, acela al credinței. Nu mai suportă dogmele. Vor o relație cu Dumnezeu mai diferită. Nonconformistă! Vorbesc cu El, se simt bine atunci când sunt numai cu El, și mai ales în felul lor.

Munca, responsabilitațile sociale, viața în societate îi acaparează cu totul, cam de prin luna aprilie. Dar nu îi stresează ci le conferă chiar o senzație de relaxare. Începe să le placă la serviciu pentru că simt că este posibil să avanseze în plan social și asta le dă sentimentul de apartenență la acel loc. Este legat și de sensul vieții îi duce către lucrurile palpabile, către confort și bunăstare. Doresc să aibă și sunt răsplătiți și de aici satisfacțiile profesionale de care am vorbit. Nu duc lipsă de resurse dar totul este din muncă! Anul le aduce deci, niște realizări profesionale. Însă este ceva ascuns la început, cum am mai spus. Nici nu bănuiesc că în spatele unei aparențe fără importanță se concretizează ceva. În lunile aprilie-mai se poate face înțeleasă, întrevăzută, situația de fapt. Important este să fie pregătiți pentru orice: lucrurile sunt foarte subtile și cu cât mai ascunse sunt cu atât schimbarea va fi mai importantă și mai concretă.

În toate problemele profesionale să fie atenți la eventuali parteneri pe care și-i pot apropia. Am vorbit la început de parteneriate benefice în acest an. Acestea se referă la o eventuală căsătorie dar poate fi vorba și de un parteneriat profesional foarte benefic. Nu vă distanțați de lume! Intrați în armonie cu cei din jur!

Niște tensiuni cu cei din jur pot sa fie rezolvate prin luna iunie când cauzele neînțelegerilor ies la lumină.

Prin luna iulie poate veni un ajutor financiare substanțial, de la o terță persoană, care parcă se pliază și completează foarte bine banii personali, munciți. Sunt ori veniți dintr-o moștenire, ori dintr-un parteneriat foarte profitabil, în care își aduc neîndoielnic propria contribuție. Atenție! în iunie nu intre în competiție cu partenerii ci să și-i facă aliați și ambii vor avea de câștigat!

Daca în august se mișcă, în septembrie se concentrează pe cămin și pe relația cu părinții și cu rudele.

Dacă au înțeles să se angajeze cu toată seriozitatea în muncă chiar dacă rezultatele nu s-au vzut de la început, sfârșitul anului satisfacțiile vin și ceea ce am spus că va încolți și va ieți la suprafață începe să se contureze! 
contact@astrologie-reiki.ro