ASTROLOGIE
"Da-i unui om peste si va fi satul o zi; invata-l sa pescuiasca si va fi satul toata viata."
Vechi proverb chinezesc 
   PRIMA PAGINA      TAUR 2019


Taur 2019

Pentru nativii Tauri, un an al așezării, al împăcării cu starea de lucruri în care se găsesc, ar trebui să le vină mănușă. Numai daca nu ar reintra din martie Uranus în zodia acestora! 

Linistitul Taur este profund deranjat de intrarea lui Uranus în zodia lui. Ceea ce pentru unii este incitant, pentru nativii tauri este de-a dreptul enervant! Ce are lumea cu ei? Taurul este un conservator, cel mai statornic dintre nativi. Nu le plac schimbările, nu le place mișcarea, nu le place agitația. Nu le plac nici extravaganțele și nici prea curajoși nu sunt. Tocmai la aceste provocări trebuie să raspundă începand cu luna martie a acetui an. Vor liniște și numai de liniște nu au parte. Au avut o avanpremieră în perioada 14 mai - 5 noiembrie 2018. Ce s-a întâmplat atunci avea să îi pregătească pentru ce avea să vină. Deci... sunteți pregătiți?

Am început cu ceea ce poate fi mai neplăcut pentru acesti nativi, electrici în următorii 7 ani. Ca să păstrez ce e mai bune la urmă! Perioada care urmează va scoate nativii taur din zona de confort de aceea am zis că e mai bine perioada să îi găsească în alertă. Beneficiile și plăcerile vor fi mult mai mari. Aventura, viziunea asupra viitorului, premonițiile, inventivitatea, curajul de a rupe obișnuitul, curajul de a ieși din rutină, curajul și abilitatea de a revoluționa, nu sunt puțin lucru!

Pentru început acești nativi nu își dau seama ce li se întâmplă, după care, când se vor obișnui cu situația (ca la ei obișnuința e sfântă!) și se vor juca cu aceste vibrații ca așa cum se bucură oricine de o baie bună într-o apă rece: la început se crispează după care se simt înviorați. Totul este să se obișnuiască (!!!) cu temperaturile scăzute(!) și cu provocarea.

Începutul anului îl găsește pe nativ într-o stare destul de aparte: se simte bine numai când este singur. Atunci îndrăznește! Atunci se simte interesant, doar el și Universul!
Pe de altă parte, în ultimii 7 ani, relația acestor nativi cu Dumnezeu a fost destul de confuză. Au simțit nevoia de ceva nou, au dorit o ruptură de tot ce a însemnat dogmă, au sfidat tradițiile, apoi au revenit, au schimbat iar ceva, nici ei nu știu de ce. Important este însă că a existat o relație cu El, deși explozivă.

Din luna Martie, odată cu intrarea lui Uranus în zodia lor, nativii prind viață! ies  se mișcă, rup barierele impuse de-a lungul timpului, se grăbesc, inventează. Și când un taur își dorește cu orice preț libertatea...  în încăpățânarea acetora...! Când se reped cu coarnele într-o barieră care le îngrădește mișcarea! Când vin cu ceva nou, exploziv, de care sunt convinși că este și bun și doresc să impună acel ceva! Dificil în cel mai bun caz!

Dificil pentru cei din jur, pentru ei e bine! Măcar ca experiență. Dar nu numai, sunt convinsă.

Ca toți ceilalți nativi, vor avea de aplicat în domeniul practic ceea ce au învățat în plan personal ultimii 7 ani. Au suferit și ei o dezvoltare în plan personal și acum au mari șanse să culeagă roadele la modul cel mai pragmatic posibil.

Sfârșitul lui ianuarie, ceva tensiuni la serviciu. Fie își asumă mai mult decât pot duce, fie niște contracte noi vin peste o încărcare deja existentă, fie noile prevederi contractuale nu le convin. De asemenea, unii dintre acești nativi pot avea provleme cu partenerul de viata, probleme iscate din obligațiile sociale ale unuia sau ale altuia dintre ei. 

Sfârșitul lui Februarie și începutul lui martie este benefic pentru problemele de serviciu, pentru poziția pe care nativii o au în ierarhia socială. Este posibilă o avansare sau întărirea situației prezente, asumarea de noi responsabilități pe care le întâmpină cu plăcere, deși cu multă muncă. Pe la mijlocul lui martie este posibil să călătorească. Partenerul de viață, sau partenerul de afaceri, se lasă așteptat, dar până la urmă se hotărăște și îi însoțește în călătorie/deplasare. Departe! interesant! Dacă nu este o călătorie, atunci este vorba neapărat de ceva interesant, o lectură deosebită, o întâlnire cu o persoană de la care au ceva de învățat, un soi de evoluție intelectuală și/sau spirituală.

Vestea mult așteptată legată de o moștenirea, sau de bani primiți din familie sau bani ai partenerului de viață, poate să vină acum. Pot fi chiar niște drepturi de autor pe care le moștenesc/dobândesc.  

Luna mai, iunie, iulie sunt luni de călătorii, de lecturi interesante, de învățături înalte, de evoluție.

Noi contracte, noi parteneriate, din luna iunie, numai vești bune. Iulie – mișcare multă, informație, vești.

Și ce ar fi dacă în iulie-august vă îndrăgostiți și vă căsătoriți? Sau poate vă îndrăgostiți de propriul partener!!!??? Orice e posibil!

Obligațiile contractuale se pot dovedi prea numeroase și vă dau batăti de cap acasă.

Puterea taurului, locomotiva se află tot anul 2019 într-o zonă foarte subtilă. La prima vedere au  impresia că le lipsește ajutorul, acel ceva care să îi propulseze, să îi motiveze, dar în profunzime există forțe nevăzute care lucrează și le pregătesc o regenerare. Totul este să nu se precipite. Și mai ales, este  foarte important să se angajeze foarte serios și responsabil în tot le va oferi anul 2019. Efortul va fi rasplătit, deși, repet, la prima vedere împrejur este arid. Înăuntru, adânc, ceva încolțește!contact@astrologie-reiki.ro